Nr1 Fitness Ullevål

1500 kvadratmeter fullpakket med det nyeste utstyret står klart til din disposisjon. Meld deg inn i dag og test det ut med en måned gratis trening for alle Lyn-sympatisører.

Ullevåls triveligste treningssenter, Nr1 Fitness Ullevål, ligger perfekt til i de ærverdige lokalene til gamle Ullevål kino, et steinkast unna Damplass. Her kan du trene fra 05.00 på morgenkvisten og frem til midnatt, 365 dager i året. Samtidig kan du møte på hyggelige aktive utøvere fra a-lagene til Lyn. Hva er vel bedre?

Send mail til [email protected] for medlemskap. Det er et meget godt tilbud til alle Lyn-venner, billigere og bedre treningssenter skal du lete lenge etter.

"Nr1 Fitness er et treningssenter for alle . Vi er opptatt av mangfold og inkludering og vi har en visjon om å være Norges triveligste treningssenter. Vi ønsker å være en naturlig aktør og bidragsyter i lokalmiljøet. Det er derfor ekstra stas å inngå en avtale med Lyn. Vi gleder oss til å følge lagene fremover i serien." sier Mona Andresen, daglig leder i Nr1 Fitness Ullevål