Anwar takker for seg!

"Det har vært vanskelig å finne de riktige ordene, for klubben har betydd utrolig mye og fotball har betydd ALT.. Men etter fire operasjoner, en kjøttetende bakterie og utallige behandlinger så står det mellom en siste sesong eller resten av livet på to bein.

På tross av disse siste åra som spiller, så vil jeg takke klubben for at de på mange måter tente en ny gnist i meg da jeg kom i 2017. Følelsen av å komme hjem er det nærmeste jeg kommer en sammenlikning. Jeg vil takke alt fra trenerteamet og støtteapparatet, folka på kontoret, legenden Ali, resten av alle de fantastiske folka både i og rundt klubben, men mest av alt alle gutta man har blitt kjent med i garderoben! Familie. Kollektivet. Kulturen. Blir ikke det samme uten.

Bastionen: Om det er noen som fortjener en ekstra applaus, så er det den stadig voksende og ville gjengen i Bastionen. Å spille foran og med dem i ryggen har vært et eventyr i seg selv og noe man kommer til å drømme om resten av livet! Ord blir tamme, men den støtten og energien som kommer derfra må oppleves for å forstå hvor sinnssykt det er å ha dem i ryggen. Endelig er og stadig klatrer klubben opp mot samme nivået som dem, og det blir med Lyn-hjerte spennende å følge med videre fra Bastionen (om jeg holder det skyhøye nivået).

Som spiller føler jeg at jeg har så ufattelig mye mer på lager og som aldri kommer til å komme frem i dagens lys, men som supporter ønsker jeg gutta en fantastisk sesong og vet at de kommer til å gjøre store ting og skrive enda mer historie!

En gang Lyn, alltid Lyn!

Tusen takk for meg."

Anwar Pellegrino

 

Anwar 1.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.02.2024, oppdatert: 02.02.2024
Skrevet av: Anwar Pellegrino