Flere Lyn-lag i aksjon på Kringsjå

Denne uken spiller G14, G15 og G17 OBOS Nasjonal serie på Kringsjå, mens G19 tar turen til Kongsvinger.

G14 

Førstkommende søndag tar Lyn G14 imot Molde i deres nest siste kamp i OBOS Nasjonal serie. Kampen går kl 17.00 på Kringsjå, så får du ikke dratt til Kristiansand er dette absolutt en fin mulighet til å se den yngre garde jakte tre poeng.

Lyn ligger i skrivende stund på en 4. plass, men med tre poeng mot Molde er 2.plassen innenfor rekkevidde før seriens siste kamp. Poengene mot Molde blir med andre ord viktige for et Lyn-lag som allerede har imponert stort. 

Full tabell og terminliste for G14 OBOS Nasjonal ser du her!

Skjermbilde 2024-06-03 kl. 15.59.21.png
Slik ser tabellen ut for G14s nasjonale serie ut. FOTO: Skjermbilde NFF.no

 

G15

Tidligere på dagen skal også G15 spille nasjonal serie på Kringsjå. De eldre Lyn-guttene tar imot Strømsgodset til det som kan bli et jevnt oppgjør. Kampstart kl 13.00.

Sist helg vant Lyn-guttene 7-3 mot Sandefjord. En kamp trener Sander Østerås var godt fornøyd med.

-  Stillingen er 2-2 til pause men vi gjennomfører en veldig profesjonell andreomgang og vinner fortjent. Gruppen har tatt store steg de siste månedene, og vi bruker alle slike øyeblikk som motivasjon, og bygger videre på det vi jobber med, forteller Østerås.

Målene kom fra fra Jonas Rosenlund, William Wæhler, Aron Babaj, Viljar Sveinunggard Hus x2 og Marius Welo Kiserud x2.

Full tabell og terminlister for G15 OBOS Nasjonal ser du her!

 

Skjermbilde 2024-06-03 kl. 16.07.33.png
Slik ser G15s nasjonale tabell ut før helgens kamp. FOTO: Skjermbilde NFF.no

G17

Tidligere samme skal også G17 spille OBOS Nasjonal og gutta tar imot Kristiansund BK. Kampstart er kl 16.00 og oppgjøret går på Kringsjå Kunstgressbane 3.

Lyn G17 ligger i likhet med de to øvrige lagene på en 4. plass og har startet sesongen godt. Sist helg slo de HamKam 2-0 etter scoringer fra Henrik Wroll-Evensen og Ulrik August Daae Hrenovica.

Full tabell og terminliste for G17 OBOS Nasjonal ser du her!

G19 

Lyn 1896 FK G19 skal også spille kamp denne uken. De tar turen til Kongsvinger førstkommende torsdag. 

Også G19 har kommet godt i gang med sesongen og ligger på 3. plass etter fire serierunder i Interkrets. Sist torsdag møtte de Elverum i 2. runde Cupen, en kamp de vant hele 7-1. 

Målscorere i den kampen var:  Trond Erik Alvarez Oliva, Håkon Eidsvåg Myhre, Magnus Francisco Lopez, Theodor Ring Sørensen, Jørgen Fretheim Sangolt x2 og Trym Hovde Høidal. 

EKTE FOTBALL - EKTE FANS

Annonse fra Obos-ligaen: