Henrik is back!

Henrik Loholt Kristiansen har signert for Lyn!

Henrik kom til oss som lånesoldat fra Ranheim i fjor og var sterkt delaktig i opprykket til OBOS-ligaen. Det er fantastisk at han nå blir Lynspiller permanent. 

"Det er en utrolig god følelse å ha signert for Lyn. Det har vært dialog mellom klubbene en liten stund, og jeg er veldig glad for at det nå har falt på plass!

På høsten i fjor hadde vi noen fantastiske opplevelser og jeg ble godt kjent med folk i og rundt klubben. Det var en klubb jeg ble glad i og jeg er veldig fornøyd med å være tilbake" Henrik Loholt Kristiansen.

Glenn Hartmann er like fornøyd med å få på plass Henrik.

«Da var endelig dagen her hvor vi offisielt kan ønske Henrik tilbake til Lyn, men denne gangen som Lyn-spiller og ikke som lånespiller. Det har ikke vært noen stor hemmelighet at vi har ønsket å ha med oss Henrik inn i 2024-sesongen etter et meget vellykket låneopphold høsten 2023. Henrik er kjent for de fleste med et Lyn-hjerte så noen beskrivelse av spilleren tenker jeg er overflødig. Vi er uansett meget fornøyd med å ha Henrik med på laget i 2024-sesongen - nå i OBOS-ligaen men fortsatt i verdens vakreste drakt. Velkommen tilbake Henrik.»

Gjør deg klar til sesongen du også, kjøp sesongkort i dag!

Annonse fra Obos-ligaen: