Lyn og MOVA Ullevål forlenger samarbeidet!

Nr1 Fitness Ullevål har blitt Mova

Nr1 Fitness Ullevål har blitt til Mova, men vårt gode samarbeid fortsetter. Åpningen av Mova måtte selvfølgelig feires, og under åpningsfesten var flere av Lyns A-lags gutter til stede for å markere anledningen. Det var god stemning med både kake, kaffe og et spennende ballongslipp med muligheten til å vinne flotte premier. Fysisk trening er av avgjørende betydning for moderne fotballspillere, og med Mova's førsteklasses fasiliteter har vi vært svært fornøyde med dette samarbeidet.

Ullevåls triveligste treningssenter ligger perfekt til i de ærverdige lokalene til gamle Ullevål kino, et steinkast unna Damplassen. Her kan du trene fra 05.00 på morgenkvisten og frem til 23.30, 365 dager i året. Samtidig kan du møte på hyggelige aktive utøvere fra a-lagene til Lyn. Hva er vel bedre?

1500 kvadratmeter fullpakket med det nyeste utstyret står klart til din disposisjon. Meld deg inn i dag og du får gratis trening ut april! Mova er nå bemannet hverdager:

mandag-torsdag 09.00-20.30 og fredager 09.00-12.00

Vi i Lyn ønsker å gratulere Mova Ullevål med åpningen og ser frem til å fortsette samarbeidet med dem som vårt foretrukne treningssenter.