Mjøndalen utlignet i sluttminuttene: - En i trynet i dag også

Det endte med poengdeling "hjemme" mot Mjøndalen fredag kveld. FOTO: Lars Opstad / Kladd.no

Kampfakta

  • Lyn - Mjøndalen 1-1 (1-0)

  • Nadderud Stadion

  • Mål: 1-0 Julius F. Skaug (22), 1-1 Meinhard Olsen (85).

  • Lagoppstilling (4-3-3): Alexander Pedersen, Herman S. Nilsen, Daniel Schneider, William Sell, Jørgen Sjøl, Julius F. Skaug, Even Bydal, Henrik L. Kristiansen, Anders B. Olsen, Ibba, Jacob Hanstad

  • Bytter: Mathias Johansen (46), Adrian Berntsen (65), Brage Hylen (79), Jonas Skulstad (84).

- Det var en jevn kamp og i første omgang starter de bra, men så scorer vi 1-0 og da dør sjansene litt ut. I andre omgang starter vi veldig bra og pusher for 2-0 scoringen som vi dessverre ikke får, og så får vi en i trynet i dag også. Men det blir ett poeng.

Slik oppsummerer kaptein William Sell kampen mot Mjøndalen fredag kveld.

Vi var i store perioder det beste laget på Nadderud, og etter 22 minutter satte Julius Skaug inn 1-0 etter et innøvd corner-trekk. Det holdt helt fram til spilleminutt 85 da Mjøndalens Meinhard Olsen satte utligningen på volley.

- Ekstra energi 

William Sell kom fra nettopp Mjøndalen da han signerte for oss tilbake i 2021. På fredag fikk han et gjensyn med gamle kamerater.

- Det er første gang jeg møter de i offisiell kamp så det var gøy det, men vi skulle gjerne ha tatt tre poeng, sier Sell.

-Får man ekstra energi til å vinne når man møter gamle lagkamerater?

- Ja, det får man si. Jeg tror de fleste fotballspillere som møter noen de kjenner får en ekstra tenning før slike kamper, svarer kapteinen.

Neste stopp: Kristiansand  

Førstkommende søndag tar vi turen til sørlandet og bortekamp mot Start. Det blir en kamp mellom to tradisjonsrike klubber som også vår kaptein ser frem til.

- Det er en stor klubb, så det tror jeg kan bli en kul kamp. Det ryktes at det kommer en del fra vår side også så det blir gøy, forteller Sell. 

Kampstart er kl 17.00 og ønsker du å bli med Bastionen ned til sommerbyen setter de nå opp buss nummer to. Mer informasjon ligger på Bastionens egne kanaler.

Høydepunkter 


EKTE FOTBALL - EKTE FANS 

Annonse fra Obos-ligaen: