UTSOLGT

Osloderbyet er utsolgt!

Osloderbyet mellom Lyn og Vålerenga på Ullevaal stadion er nå utsolgt. Det betyr at 24.600 tilskuere skal se det som blir Norges største kamp i 2024.

Siden billettslippet tirsdag 2.april har trykket rundt klubben vært enormt, og det er med stor glede vi kan informere om at Ullevaal Stadion er utsolgt.

- Det er 15 år siden forrige gang vi møtte Vålerenga i seriesammenheng og det er helt tydelig at Oslo har savnet disse oppgjørene. Vi visste at kampen kom til å bli populær, men at vi skulle selge ut hele Ullevaal Stadion på tre dager var i overkant av hva vi trodde. Dette blir veldig gøy, sier Bjørn Jønsberg i Lyn.


Tidenes største byderby

Tidligere tilskuerrekord mellom Lyn og Vålerenga var på 20.477, noe som betyr at kampen lørdag 20. april slår den rekorden med glans.

- Det er litt rart at denne rekorden slås på nivå to i norsk fotball. Samtidig viser det hvilken kraft det er i Oslofotballen. Byen vår har tørstet etter denne kampen, sier Jønsberg.

Kampen for alle
Samtidig har Lyn vært veldig klare på at Osloderbyet er en kamp alle skal ha råd til å se.

- Vi lever i en tid der alt har blitt dyrt. Vi bestemte oss tidlig for at dette skulle være en kamp for alle lommebøker. Om interessen for kampen er en direkte årsak vet jeg ikke, men at det har påvirket er jeg helt sikker på. Vi er glade for at vi tok dette valget, og at kampen nå er utsolgt, sier Jønsberg.

Tidligere i dag falt også tilskuerrekorden i OBOS-Ligaen som var på 17.284 da Brann møtte Nest Sotra i 2015.

- Nå som alle billettene er solgt retter vi fokus mot å lage et profesjonelt, trygt og godt arrangement der det er plass til alle. Det kommer til å bli en helt elektrisk stemning som Norge aldri har sett maken til.

Osloderbyet spilles lørdag 20. april klokken 18.00 på Ullevaal Stadion. Har du ikke sikret deg billett kan du se kampen direkte på TV2.

Ekte fotball - ekte fans 

Annonse fra Obos-ligaen: