Populært besøk hos Berg skole

Nytt hyggelig skolebesøk er gjennomført og denne gangen var det Berg-barna som fikk besøk av klubbens a-lagsspillere.

Nok en gang ble vi tatt svært godt i mot på en "Lyn-skole". Onsdag formiddag tok vi turen til Berg skole for å hilse på elevene, dele ut fotballkort og gratisbilletter til lørdagens kamp mot Åsane på Kringsjå.

På den 99 år gamle skolen går det mange elever som også bruker ettermiddagene på Lyn Akademiet. For de var det selvfølgelig ekstra stas å få besøk fra klubbens A-lagsspillere. 

Til Berg hadde åtte spillere tatt turen. Fra damelaget stilte Jenny Røsholm Olsen, Emma Anine Helstad Amundsen, Una Langkås og Agnes Castberg Stølan. Fra herrelaget var det William Sell, Malvin Ingebrigtsen, Andreas Hellum og Adrian Berntsen.

Utløste brannalarmen


Det samlet seg raskt mange elever rundt våre spillere som ønsket autografer. Elevene kom løp ut fra klasserommene med penn og papir for å sikre seg signaturene til deres forbilder. 

Med oss på turen ned hadde vi med oss røykgranater i Lyn-fargene for å skape litt ekstra blest rundt besøket. Det skulle vise seg å skape litt mer støy. Røyken ble oppdaget av skolens røykvarsler som satte i gang brannalarmen på skolen.

Alle ble derfor evakuert ut av skolegården, med oss på slep. Det dempet overhodet ikke stemningen, for utenfor skoleområdet fortsatte «hypen» og spillerne skrev flere hundre autografer hver. Det ble i hvert fall en minnerik opplevelse for alle.

Samler Oslo vest igjen


Denne våren har klubben vært rundt på både skole- og klubbesøk i nærområdet og det ser vi gode resultater av. Både på dame- og herrekamper ser vi en økning i unge som drar på kamp og det er veldig gledelig selvfølgelig. 

Samtidig er det veldig viktig for oss som klubb å vise oss frem i nærmiljøet som gode rollemodeller. Derfor er det veldig hyggelig at vi får lov til å komme på besøk og hilse på.

Både Jenny Røsholm Olsen og Willam Sell synes det har vært hyggelig på skolebesøk, og begge er enige om at dette er viktig for klubben og spillerne.

– Det er selvfølgelig veldig stas, og det å kunne vise hvem vi er som mennesker og få relasjon til barna er veldig viktig for oss som spillere og klubb. Jeg synes det har vært veldig hyggelig og givende å møte alle barna, sier Røsholm Olsen.

– Dette er noe jeg er veldig glad for at vi har fått gjennomført den siste tiden! Engasjementet rundt Lyn begynner virkelig å vokse, og disse skolebesøkene er noe som gir oss spillere masse energi og positivitet! Forhåpentligvis får barna på skolene noe glede av å se oss også, og hvem vet? Kanskje er både fremtidens spillere, eller Bastionens forsanger blant barna vi besøker på de ulike skolene, sier Sell.

For spillerne er det også ekstra gøy å møte på så mange entusiastiske elever.

– Det er veldig moro å se så mange barn som blir genuint glad for å se både herre- og damelagsspillere fra Lyn, fortsetter kapteinen.

Selv om dette var det siste skolebesøket på denne siden av sommeren, så gleder vi oss veldig til å dra på flere til høsten. I mellomtiden skal vi benytte anledningen til å dra innom klubbens fotballskoler som starter allerede neste uke. Har du et barn som ønsker å delta der, så er det fortsatt mulig.

Har din skole eller klubb lyst på besøk av oss, så send en mail til Bjørn Gohn Jønsberg, [email protected] eller Thomas Nordeng, [email protected].

EKTE FOTBALL - EKTE FANS

 

Annonse fra Obos-ligaen: