Skolebesøk hos Korsvoll

Lyn var onsdag på besøk hos Korsvoll skole, der ble vi tatt godt i mot av mange hyggelige elever.

Onsdag formiddag tok syv spillere fra herre- og damelaget den korte turen til Korsvoll skole for et besøk. Her var det liten tvil om at Lyn er klubben, for i storefri rakk vi så vidt å slå oss ned, før elevene kom stormene bort for å hilse på sine idoler.

Fra herrelaget var det Salim Laghzaoui, Daniel Schneider, Jørgen Sjøl, Herman Solberg Nilsen og Ole Breistøl som stilte. Fra damelaget stilte Cornelia Fladberg og Jenny Røsholm Olsen.

Gøy for ungene
I høst var vi på besøk hos Tåsen og Ullevål skole, som begge var svært populære. Onsdagens besøk hos Korsvoll skole var årets første, men minst like stas for barna.

Med oss på besøket hadde vi med seks fotballer til skolen, fotballkort og gratisbilletter til herrelagets kamp mot Sogndal på søndag. Det ble revet bort på kort tid og spillerne ble omringet av elever som ønsket autografer på alt fra papir og klær, til hender og ansikt.

Vi takker for at vi fikk komme på besøk og håper å se elevene og lærere på klubbens kamper fremover.

Klubben skal på flere skolebesøk i år og etter i dag gleder vi oss bare enda mer til neste.

Vide fra skolebesøket kan du se på Lyns instagramkontoer!

Har skolen din lyst på besøk av oss, ta kontakt med Bjørn Gohn Jønsberg, [email protected] eller Thomas Nordeng, [email protected].

Annonse fra Obos-ligaen: