Sommerhilsen fra daglig leder

Nå som sommerferien står for døren og jeg har vært ansatt i tre måneder som daglig leder i Lyn 1896 FK, er det passende med en liten hilsen.

Først vil jeg få si takk til alle ansatte, spillere, trenere, supportere og folk rundt Lyn 1896 FK for en veldig god mottagelse. Jeg har også hatt gleden av å bli kjent med Lyns eldre og alle i Lyn Fotball. Det har vært fint å oppleve alt engasjement i og rundt klubben. Jeg hadde nettopp en artig prat med gutta i Vestkanttribunalet, den podcasten kan anbefales for alle som følger Lyn. 
Rent sportslig har sesongen begynt bra, med flere høydepunkter. Jeg må få nevne kampen på Ullevaal stadion som ble en folkefest – her var det mange som hadde planlagt arrangementet i lang tid – takk til dere alle! Kampen mot Stabæk den 16. mai ble også en fest og en artig fotballkamp. Jeg er stolt  over hva A-laget har fått til denne sesongen, spillerne har tatt nivået på en imponerende måte. De fleste kampene har vært jevne og det er sterkt når mange i laget har vært med siden Lyn spilte i 3. divisjon.  Det gror også godt i de yngre rekker og Lyn 1896 FK 2 kjemper i toppen i 4. divisjon og G19 skal spille 4. runde i NM. Det er også spennende å følge lagene i nasjonale serier hvor Lyn gjør det bra. Takk til sportslig ledere og trenere for den solide innsatsen dere gjør – dette kommer til å gi gode resultater på sikt.

Jeg er imponert over hva Bastionen får til på tribunen av liv og røre. Tusen takk for supporten så langt – dere er vår 12. mann!

Oslo fotballen er på vei opp og frem og vi må få bedre vilkår for fotballen i byen. Det skal ikke legges skjul på at banesituasjonen vår er utfordrende. Vi skal arbeide tett med NFF, Oslo Kommune og Bislettalliansen for å løse dette fremover. Dessverre er det ikke så mye vi får gjort med årets sesong, men vi skal stå på!
Administrasjonen jobber videre med forbedringer på flere plan – vi må få inn bedre struktur på våre arrangement og se på nye tiltak. Vi skal ta steg for steg og gjøre det innenfor sunne økonomiske rammer.

Jeg vil til slutt ønske alle en riktig god sommer – lad batteriene sammen med familie og venner. Vi sees allerede 20. juli på Bislett til innledningen på en spennende høstsesong!

Ekte fotball – ekte fans!

Anders

Annonse fra Obos-ligaen: