Viktor sto sin første hele kamp i cup-avansementet: - Skal ta med en donut på trening i morgen

Og flere scorte sitt første mål for klubben.

Onsdag kveld var det duket for første runde i Cupen og vi tok turen bort til Heming.

Rundt Hemingbanen hadde folk samlet seg for å se lokaloppgjøret som for hjemmelaget dessverre aldri ble noe spennende.

KAMPFAKTA

• Heming - Lyn 0-2 (0-2)

• Hemingbanen

• Mål: 0-1 Malvin Ingebrigtsen (15), 0-2 Adrian Berntsen (31)

• Bytter: Even Bydal (71), Andreas Hellum (71), Henrik L. Kristiansen (75), Anders Bjørntvedt Olsen (75), Isaac Barnett (76)

Første mål i Lyn

Jan Halvors menn virket å ha god kontroll på kampen, og etter 15 minutter spilt kunne Malvin Ingebrigtsen gjøre sitt første Lyn-mål.

En god dødball fra Berntsen fant pannebrasken til Ibba som spilte ballen på tvers av femmeteren. I andre enden sto Ingebrigtsen som enkelt kontrollerte inn 0-1.

Senere ut i omgangen skulle også Adrian Berntsen få sette sitt første Lyn-mål. Berntsen tok ballen på volley etter nok et hodestøt fra Ibba. Fra femmeteren bredsidet playmakeren inn 0-2 før pause.

Flere mål ble det ikke på Hemingbanen onsdag kveld, men tre minutter ut i andre omgang pratet Hemings Jens Cato Rosenlund på seg et rødt kort.

Full kamp og smultring

Fra start var det flere rulleringer på Jan Halvor Halvorsens tropp med blant annet Viktor Engh på keeperplass. Engh fikk sin debut borte mot Nordstrand i første runde av cupen i fjor, men måtte dessverre ut med skade før pause.

Siden da har det ikke blitt noe spilletid på vår unge keeper, men mot Heming fikk han endelig sine første 90 minutter i Lyn-drakta.

- Det føles deilig. Årets første clean sheet og godt å kunne revansjere seg fra fjoråret da jeg måtte ut til pause, forteller en fornøyd Engh etter kampen.

Keeperen hadde til tider lite å gjøre og fikk god hjelp av lagkameratene for å holde nullen.

- Jeg skal få med en donut til gutta på treningen i morgen, avslutter Engh med et glimt i øyet.

Hele intervjuet ser du på Lyns Instagram og Facebook.

PS: Jonas Skulstad debuterte fra start og spilte hele kampen. Isaac Barnett fikk snaue 15 minutter og sin debut på a-laget.